Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.02.2018 01:06 - Новолуние във Водолей и частично слънчево затъмнение. Начало на лунната нова година. Година на Жълтото Земно куче.
Автор: astrojozi19 Категория: Хоби   
Прочетен: 2775 Коментари: 2 Гласове:
7

Последна промяна: 16.02.2018 01:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Днес в 23.05 ч настъпи Новолунието в последните градуси  на Водолей и частично слънчево затъмнение.

        Енергията на Водолея се подсилва от съвпада на Новолунието с Меркурий, който ни вдъхновява и носи нови идеи, свежест и креативност. Прекрасна възможност да мечтаем и да дадем ход на осъществяване на съкровените добри желания на нашето сърце.

        Слънчевото затъмнение слага край на коридора на затъмненията по оста Лъв и Водолей носейки вяра, сила и нови възможности. То ни казва да  да се обгърнем със състрадание към себе си и другите и да прекрачим прага на новия си път и живот изпълнени с вяра.

  Веселият Меркурий е в хубав аспект с владетеля на Водолей Уран, който допринася за едно ново начало за всички нас, нова свежа струя въздух, усмивки и добрина. Уран ни предизвква да се освободим от всичко старо и ненужно в живота ни. Да излезем от кръговрата на ежедневието, отхвърляйки негативността от живота си и да се възродим.

        Енергията на Меркурий и Уран съдейства и ни подтиква да осветим мислите си, да подобрим делата си и отношенията си, да повярваме в доброто и силата на твореца в нас. Да се усмихнем на живота и да се откъснем от мрежата на заблудите и ограниченията. Да полетим и да усетим повея на мъдросттa.

Нов живот, нов път и нова посока.Можем да живеем красиво и истински, по повелята на душата ни и с песента на сърцата ни.Живот във вяра, благост и милосърдие за всички ни.

Можем да пътуваме и да опознаваме нови култури, но и да пътуваме и с мислите си към далечни земи и планети.Да пишем, да рисуваме, да танцуваме и да творим.

        Венера екзалтираща в Риби намираща се в непосредствена близост до Новолунието е в секстил към Господаря на времето и кармата Сатурн, ни дарява възможност да създадем и изградим това, за което мислим и сме вложили усилия, като бъдем подредени и дисциплинирани. Да въплатим в реалността и най-големите си мечти. Промени, открития и развитие на новите технологии. Нова любов, брак, добри съдружия и бизнес партньорства.

        Новолунието в напрегнат аспект към Юпитер ни ориентира да бъдем смели, но и предпазливи и разсъдливи и последователни при осъществяването на идеите и плановете си.От друга страна, Юпитер е в чудесна конфигурация с Хирон, която води към освобождаване и трансформиране на преживяна болка и тъга и преобразуването и в радост и осъзнатост.Разширяване на мисленето и многоизмерно и многопластово развитие на концепциите ни за света.

        Марс в квадратура с Нептун изисква да сме ясни и точни и да избягваме объркани ситуации и неясни перспективи. Да действаме според интуицията си, но и да избистрим всяка своя идея, мисъл и посока.

        Настъпва Лунната Нова година на Жълтото Земно Куче, която е свързана със засилване на ролята на доброто и сътрудничеството в живота ни. Тя внася колективната енергия и силата на заедността и взаимопомощта.

        Жълтото куче ни дарява със силата на мъдростта и зрелостта. Помага ни да се научим да мислим за общността и да поставяме на първо място общото добруване и благо. В същото време ни помага да отстояваме позициите си и да бъдем в защита на истинските идеали и човешки ценности. Кучето е наш приятел ни зарежда с оптимизъм и нови сили.    Златната енергия ни пречиства, изпълва ни с благодатния огън на божествения дух.

        Тъй като в роля влиза земната стихия, се събужда женската сила и мека енергия на майката Земя. Ще се обърне внимание на защита на природата и всички земни обитатели, ще се засили грижата и добрината. Ще разберем, че сме едно с  всичкото.

Засилване на изобилието и благата за всички ни. Има за всички под Слънцето и всеки е дете на Светлината. 

        Кучето ще иска от нас да сме верни  и честни приятели и партньори. Ще ни освети с енергията на Слънцето и радостта, бликащи в извора на всяка душа.

Вярвайте в силата на доброто и любовта и нека Слънцето засияе във всеки от нас и да заискри силата на Светлината.

Да бъде здраве, благодат и щастие за всички.

ЖОЗЕТА

jozeta@abv.bgimage




Гласувай:
7



1. palada - Благодарим Жозета!
16.02.2018 22:36
"Да бъде здраве, благодат и щастие за всички." Амин
цитирай
2. donchevav - Благодаря за интересната инфор...
21.02.2018 18:29
Благодаря за интересната информация! Да ни е честита Годината на Жълтото земно куче! Да ни носи повече мъдрост и зрелост, оптимизъм и добрина! Прегръдка, Жози!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: astrojozi19
Категория: Хоби
Прочетен: 976775
Постинги: 295
Коментари: 918
Гласове: 5225
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031